İçeriğe geç

Aka Ne Anlama Gelir

Aka ne için kullanılır?

akain translation, kısaltma olarak da bilinir, bilinen adıyla… 28 Ağustos 2024

Aka ingilizce neyin kısaltması?

“aka” teriminin diğer terimlerle İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç aka (also known as) expr.

Aka ne de demek?

A.K.A. Tanım: Kelimenin anlamı; veya Alias ​​olarak tanımlanır. “Also Known As” kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır.

Aka hangi dil?

Ağa kelimesi Türkçe kökenlidir ve Türkçe’de kullanılan kelime “ağabey” anlamına gelen Eski Türkçe aka’dan gelir. Moğolca aqa veya aka kelimesinin karşılığıdır. Moğolca’da aka/aga kelimesi “ağabey” anlamına gelir.

Aka ne demek tarih?

Aka veya Akesi (Gürcüce: აკა), MÖ 2. yüzyılın 90’larında hüküm süren varsayımsal bir Kolhis kralıydı. Yazılı kaynaklarda Aka hakkında bilgi yoktur. Öte yandan, Lysimachus tipi paraları taklit eden Aka adına basılmış iki altın sikke vardır. Bu paralar, Kolhis’in tarihi topraklarında bulunmuştur.

Internette Aka ne demek?

AKA, İngilizce’de “known as” ifadesinin kısaltmasıdır. Türkçe’ye “known as” olarak çevirebileceğimiz bu kısaltma, genellikle çift isimler için kullanılır. Ezhel aka Sercan İpekçioğlu gibi. Bunun bir de FKA versiyonu vardır; bu da eskiden bilinen anlamına gelir.

AA kısaltması nasıl yazılır?

a.isim, adınaAAlay (askeri unvan)AAAnadolu AjansıABAvrupa BirliğiABDAmerika Birleşik Devletleri224 satır daha

IGN ne demek?

IGN (Imagine Games Network), 1996 yılında kurulan, video oyunları hakkında incelemeler yapan ve haberler yayınlayan bir web sitesidir.

İngilizce AA nedir?

“aa” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 2 sonuç Alternatif akım i.

Aka ne iş yapar?

Kiernan Jarryd Forbes (28 Ocak 1988 – 10 Şubat 2023), profesyonel olarak AKA olarak bilinen, Güney Afrikalı bir rapçi, plak yapımcısı ve iş adamıydı. Cape Town’da doğup Johannesburg’da büyüyen Forbes, ilk stüdyo albümü Altar Ego’dan (2011) çıkan “Victory Lap” adlı tekliyle ünlendi. Profesyonel olarak Güney Afrika olarak bilinen Forbes, Afrikalı bir rapçi, plak yapımcısı ve iş adamıydı. Cape Town’da doğup Johannesburg’da büyüyen Forbes, ilk stüdyo albümü Altar Ego’dan (2011) çıkan “Victory Lap” adlı tekliyle ünlendi.

AA anlamı ne demek?

Anadolu Ajansı (AA), Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi haber ajansıdır.

Akaç anlamı ne demek?

Bir drenaj veya oluk, istenmeyen suyu veya bir yüzeyde biriken atık sıvıları daha kullanışlı bir alana boşaltmak ve bir rezervuara aktarmak için açılan bir oluk veya kanaldır. Bazen bu atık su, tahliye, yeniden kullanım ve arıtma için bir kanaldan bir kanalizasyona veya yağmur suyu şebekesine akar.

Aka nasıl kullanılır?

“Aka”nın anlamı “also known as” yani “olarak da bilinir”dir. Yani eski ve yeni arasındaki farkı değil, kullanılan alternatif ismi veya takma adı açıklamak için kullanılır. Örnek: O Batman, A.K.A.

Akhalar kimler?

Akalar, Güneydoğu Asya’da yaşayan bir halktır. Tayland, Myanmar, Laos ve Çin’in yüksek bölgelerinde kabileler halinde yaşayan topluluklardır. Tibet-Burma ailesinin bir parçası olan Akha dilini konuşurlar.

Aka Hangi bölüm?

Kubilay Aka, 1995 yılında doğdu ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havalimanı İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.

İngilizce CA neyin kısaltması?

Circa (Latince “yaklaşık, yaklaşık olarak” anlamına gelir) genellikle tarihleri ​​belirtmek için kullanılan bir İngilizce ifadesidir: c°, ca., c., cca., cc., veya pusula. İfade şu şekilde kısaltılır. Tarih aralıklarında kullanıldığında, tarih verilerinden önce yerleştirilir ve bunun “yaklaşık” bir tarih olduğunu gösterir.

AC İngilizce neyin kısaltması?

AC (elektrik): Elektrik ve elektronikte alternatif akımın kısaltması.

ABC neyin kısaltması İngilizce?

İlk Yardımın ABC’si İngilizce kelimelerinin ilk harflerinden oluşmaktadır. Bu; Airway, Breathing ve Circulation kelimelerinin ilk harflerinden oluşmaktadır.

Awn neyin kısaltması?

Firavun (Arapça فرعون Fir’awn; İbranice פַּרְעֹה Parʻō) eski Mısır’daki yöneticilere verilen isimdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir